Вимагали 2 млн євро: у Львові викрали дівчину заради викупу (фото)

Читать на русском
Автор
Дівчину взяли в заручниці і утримували в звичайній квартирі на Городецькій
Дівчину взяли в заручниці і утримували в звичайній квартирі на Городецькій. Фото Facebook

Жителі Червонограда викрали у Львові свою землячку і погрожували її батькові

У Львові, який може увійти в "червону" зону карантину, в четвер, 14 жовтня, троє чоловіків викрали 19-річну дівчину, після чого зателефонували її батькові і зажадали величезний викуп — 2 млн євро.

За інформацією облуправління поліції, ввечері в поліцію звернувся житель Червонограда, який повідомив про дзвінок невідомих і викрадення у Львові його дочки. Він розповів поліції, що той, що дзвонив, зажадав 2 млн євро (61,2 млн грн) і пригрозив, що в іншому випадку чоловік більше не побачить свою дочку.

В результаті оперативники і детективи встановили, що дівчину утримують в квартирі на вул. Городецькій. В рамках спецоперації правоохоронці звільнили заручницю і затримали її викрадачів — трьох жителів Червонограда.

Похищение во Львове
Постраждала 19-річна дівчина працює з психологами

Зараз з дівчиною працюють психологи, а її кривдникам інкримінують ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.189 (вимагання). Чоловікам загрожує до 10 років в’язниці.

Во Львове требовали 2 млн евро выкупа за девушку
За викрадення затриманим загрожує до 10 років в’язниці

Нагадаємо, під Києвом сталося резонансне викрадення дитини, яку з рук матері вирвав її колишній чоловік і відвіз у невідомому напрямку.