У Житомирській області на Водохреща за дивних обставин зник рибалка: подробиці та фото

Читати російською
Автор

Зв'язку із чоловіком немає вже другу добу

Поліція офіційно оголосила у розшук 35-річного жителя одного з райцентрів Житомирської області Павла Тетерю, який пішов рибалити і назад додому не повернувся.

Як зазначають у пресслужбі правоохоронних органів, інформація щодо зникнення чоловіка надійшла на спецлінію "102" увечері 19 січня.

За словами заявника відомо, що того дня його племінник вийшов з дому приблизно о 15-ій годині дня на рибалку, після чого зв'язок із ним обірвався. Самостійні пошуки родича результатів не дали, тож було прийнято рішення — звернутися за допомогою до поліції.

Зараз до пошуків безвісно зниклого жителя Житомирщини залучають усіх небайдужих.

Пошуки рибалки тривають /https://zt.npu.gov.ua/

Відзначається також, що слідство розглядає різні версії зникнення чоловіка, однією з яких є нещасний випадок, який міг статися з розшукуваним на кризі під час риболовлі.

Павла Тетерю можна впізнати за такими прикметами: чоловік виглядає на свій вік — 35 років, має зріст близько 170-175 сантиметрів, худорлявий, волосся чорного кольору із залисинами.

Також розшукуваний має особливу прикмету у вигляді шраму на обличчі, а також на лівій нозі.

Розшукуваний Павло Тетеря /https://zt.npu.gov.ua/

Шановні жителі районного центру та області, якщо вам відома будь-яка інформація, яка може допомогти у встановленні місця знаходження безвісно зниклого чоловіка, повідомте про це за номерами телефонів 041413-51-54, 0636509664, 0674179154, 102 або у найближчий відділок поліції.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в одній з водойм у Черкасах знайшли тіло молодого працівника поліції. Молодший лейтенант напередодні відпочивав із колегою у ресторані, а потім безвісно зник. Правоохоронця Богдана Зубко виявили вже неживим.