Смерть Вірчиса: за день до загибелі боксер сварився через борги

Читать на русском
Автор
7802
Вірчис та Мангер Новина оновлена 28 січня 2022, 14:10
Вірчис та Мангер. Фото fakti.ks.ua

У чоловіка могли бути проблеми у бізнесі.

Колишнього боксера родом з Каховки Володимира Вірчиса знайшли мертвим 28 січня. Підозрюють самогубство. Напередодні своєї смерті він посварився з Владиславом Мангером — одним із обвинувачених у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про словесну суперечку повідомляє видання Most.

Згідно з їхніми даними, Вірчис хотів від Мангера повернення грошей. На кадрах із трансляції видно, що Вірчис сів біля скляної огорожі для обвинуваченого. Мангер у відповідь звернувся до ексбоксера із проханням не влаштовувати сцен і сказав, що "підприємство з ним на зв’язку".

Вірчіс в суді
Вірчис перед скляним кубом

Вірчиса та Мангера пов’язують давні стосунки. Відомий ексбоксер підтримував Мангера та хотів бути його поручителем у справі Гандзюк. Він вважав звинувачення проти Мангера необґрунтованим і називав справу політичною.

Нагадаємо, Катерину Гандзюк убили у 2018 році. Наприкінці липня її облив невідомий сірчаною кислотою. Жінка змогла протриматись до 4 листопада, але померла від поліорганної недостатності через хімічний опік. У її справі є троє обвинувачених, яких підозрюють у замовленні нападу.

Раніше "Телеграф" писав, що у чоловіка могли бути проблеми у бізнесі та депресія. На початку січня він натякав на своїй сторінці в соцмережах, що його "підкинули близькі друзі на довірі".

Мангеру підозру висунули та тримали під вартою ще з 2020. Його називали ініціатором нападу.