Знайшли у петлі: поліція розповіла нові деталі смерті боксера Вірчиса

Читать на русском
Автор
2513
Володимир Вірчис із трофеєм
Володимир Вірчис із трофеєм. Фото telegram.org

Поліція розслідує самогубство.

Бізнесмена і раніше успішного спортсмена боксера-важковаговика Володимира Вірчиса, якого було знайдено мертвим, виявив у петлі випадковий перехожий.

Про це повідомила поліція Києва.

Біля будівлі по вулиці Раїси Окіпної вночі з 27 на 28 січня чоловік побачив тіло. Поліція і медики, що прибули на місце, знайшли загиблого без ознак життя і з зашморгом на шиї. Вранці до поліції прийшла дружина Вірчиса, яка розповіла про зникнення чоловіка. Її запросили на упізнання тіла, після того, як вона надала прикмети чоловіка.

Поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство" з маркуванням — самогубство.

Як писав "Телеграф", у колишнього спортсмена могли бути проблеми з бізнесом — він звертався до своїх підписників у соцмережах із питанням про пропозиції для нової справи. Також напередодні смерті вимагав повернення боргу від обвинуваченого у справі Катерини Гандзюк Володимира Мангера.

48-річний спортсмен на початку тисячоліття був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF серед супертяжів та WBO. Провів безліч успішних боїв, більшу частину яких закінчив нокаутом. Після того як він залишив спорт — заснував ферму на рідній Херсонщині та поринув у агробізнес. У нього залишилася дружина та дочка.