Миколаїв під обстрілами: Кім виступив з важливим закликом до містян

Читать на русском
Автор
10892
Миколаїв страждає від обстрілів рашистів
Миколаїв страждає від обстрілів рашистів. Фото fakty.com.ua

Містян закликають не знімати пересування техніки українських військових.

Російські окупанти понад два тижні намагаються прорвати оборону великих українських міст. Не став винятком і Миколаїв, де 11 березня рашисти почали обстрілювати місто з північно-східної сторони.

Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у власному Telegram-каналі.

За його словами, близько 20:00 окупанти почали обстрілювати північно-східну частину міста. Крім того, йдуть активні бойові дії під Гур'ївкою, де українська армія намагається відбити рашистів якомога далі.

"Частина з них біжить, частина намагається втекти. Будь ласка, не фотографуйте, не знімайте відео! Не лякайтеся, пересуваються наші. Ми рухаємось, займаємося своїми справами. Все гаразд", — заявив Віталій Кім.

За попередніми даними, під час обстрілів Миколаєва російськими окупаційними військами 11 березня один чоловік отримав осколкові поранення, два снаряди потрапили у житлові будинки, ще один влучив у котельню, в одному з кафе у місті виникла пожежа, також повідомляють про загоряння автомобіля.

Нагадаємо, що кілька атак російські окупанти протягом доби здійснили на Харків та його околиці. Один зі снарядів близько 4 ранку 11 березня потрапив у дослідну ядерну установку "Джерело нейтронів" у науковому центрі. Вдень рашисти здійснили обстріл психоневрологічного диспансеру, який знаходиться в Осколі. А приблизно о 23:00 після обстрілу Харківського фізико-технічного інституту загорівся гуртожиток.