росія обстріляла Лисичанськ — влучили у багатоповерхівки, є жертви (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Частковий обвал будівлі
Частковий обвал будівлі

Кількість людей під завалами невідома

На Луганщині, яка стала одним із епіцентрів вторгнення росії, триває обстріл мирних українських міст. Під вогонь армії рф потрапили жителі Лисичанська. Близько 6:30 ранку їхні будинки зруйнували обстрілами. Скільки людей під завалами – невідомо. Рятувальники докладають максимальних зусиль, щоб дістати звідти живих.

Як розповів голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, удар припав на багатоповерхові будинки. Він також розмістив фото та відео наслідків обстрілів.

Перевірені новини про війну, Україну та мир — у нашому Telegram

Кадри показують зруйновану п’ятиповерхову будівлю, в якій обрушилися щонайменше два поверхи та іншу п’ятиповерхівку, в якій обвал зачепив і третій поверх.

Обвал будівлі Лисичанськ
Будівля, що обрушилася
обстріли Лисичанськ сьогодні
Наслідки обстрілів у Лисичанську

Точна кількість загиблих та постраждалих внаслідок обстрілу уточнюється. Повідомляється, що вогонь відкрили по житлових будинках одного з районів.

Як раніше писав "Телеграф", у росії можуть перекидати війська з північного напрямку на Донеччину та Луганщину, про це повідомляє британська розвідка.

Зазначимо, що на Донбасі рф веде активні бойові дії у Маріуполі, намагаючись захопити місто – докладні карти бойових дій у нашому матеріалі.