Танк окупантів розстрілює житловий будинок: страшне відео з Маріуполя

Читать на русском
Автор
4070
Російські військові не перестають множити свої злочини
Російські військові не перестають множити свої злочини

У розумінні путіна "захист російськомовного населення" виглядає саме таким кривавим чином

У Маріуполі, де днями російська армія атакувала будівлю з позначкою "Червоного хреста", зафіксували чергове підтвердження нелюдської поведінки рашистів. Цього разу під приціл танка потрапило кілька багатоквартирних будинків, які явно не були загрозою.

Відеозапис, зроблений російськими журналістами, у своєму Telegram-каналі виклав блогер Денис Казанський.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

За його словами, саме таким чином росіяни розуміють "захист російськомовних людей" та "денацифікацію". У вигляді обстрілу житлових будинків, де можуть ховатися звичайні мирні люди.

"Російські військові злочинці тупо винищують мирних жителів і знищують міста, — пише Казанський. — Причому самі ж ретельно фіксують і документують свої військові злочини. Ніхто ж не змушує їх викладати такі відео. Абсолютно хворі людожери".

На відео дійсно видно кілька залпів по багатоквартирних будинках, які здійснюються цілеспрямовано, а не "з необережності".

Втім, жителі Маріуполя страждають від подібних жахів вже далеко не перші тижні, перебуваючи на межі виживання. Рашисти коять страшні речі, у тому числі і наругу над жінками на очах у їхніх дітей.

До того ж кривавий диктатор володимир путін заявив, що мирним жителям дозволять виїхати з Маріуполя лише у випадку, якщо українські захисники добровільно складуть зброю та здадуться.