Бої за "Азовсталь": замкомандира "Азову" спростував слова Арестовича

Читать на русском
Автор
8257
Святослав Паламар заявив, що росіяни все ще на території "Азовсталі"
Святослав Паламар заявив, що росіяни все ще на території "Азовсталі". Фото Колаж "Телеграфу"

Вибити росіян з території підприємства поки не вдалося

Російські окупанти продовжують штурмувати територію маріупольського заводу "Азовсталь" й витіснити їх за межі підприємства, як про це заявляв радник голови ОП Олексій Арестович, не вдалося. Запеклі бої не вщухають.

Про це у четвер, 5 травня, повідомив заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар (позивний – "Калина") в коментарі 24 каналу.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

"Їх не вибили, загарбники досі там. Ніхто нікого не вибив, вони (росіяни – ред.) на заводі. Ідуть важкі бої", — заявив Паламар.

Таким чином бійці полку "Азов" спростували заяву радника голови Офісу президента Олексія Арестовича про те, що українським військовослужбовцям нібито вдалося відтіснити російських окупантів з території заводу "Азовсталь".

Нагадаємо, що російським окупантам вдалося прорватися на завод "Азовсталь" 3 травня. Як повідомив радникк голови МВС Антон Геращенко, причиною прориву оборони підприємства могло стати те, що один з працівників зрадив Україну й розповів росіянам про таємні підземні ходи до заводу.

Вже 4 травня командир полку "Азов" Денис Прокопенко заявив, що на території "Азовсталі" йдуть важкі кровопролитні бої, а ситуацію там він назвав вкрай складною.