В окупованому Криму вибухи в районі військової бази росіян: що відомо (відео)

Читать на русском
Автор
14242
"Бавовна" сталася у Новофедорівці біля Сак
"Бавовна" сталася у Новофедорівці біля Сак. Фото telegraf.com.ua

Російські боєприпаси раптово "демілітаризувалися"

У вівторок, 9 серпня, на 167-й день війни в Україні в районі Новофедорівки неподалік міста Саки (Крим) роздалася серія вибухів поруч з військовим аеродромом, звідки злітають російські літаки, які атакують ракетами південь України.

Відповідні фото та відео розповсюдили у Telegram-каналах місцеві жителі. За їх словами, звуки нагадують детонацію боєприпасів і чули таких вибухів щонайменше чотири.

Тим часом російські ЗМІ розійшлися у поглядах на те, що відбувається у Новофедорівці. Поки одні писали, що по російській військовій базі прилетіло аж 7 ракет, інші з посиланням на представників окупантів Криму зазначили, що "попередньо, у Новофедорівці стався вибух".

Варто додати, що після вибуху над російською військовою базою навис величезний стовп диму. У деяких каналах з'явилася інформація про щонайменше двох постраждалих.

Очевидці також зафіксували на камеру момент вибуху у Новофедорівці — спершу там побачили яскравий стовп вогню, а вже за ним виникла хмара диму.

Увага! На кадрах присутня нецензурна лексика (Відео 18+)

Раніше "Телеграф" повідомляв, що слідом за технікою російських окупантів у Мелітополі добровільно "демілітаризувався" склад із боєкомплектом у Макіївці Донецької області. Гучні вибухи розбудили місцевих мешканців рано вранці суботи, 6 серпня.