Морги та лікарні переповнені: росіяни зазнають серйозних втрат по всій лінії фронту

Читать на русском
Автор
566
Від російської армії залишаються понівечені залишки техніки
Від російської армії залишаються понівечені залишки техніки

Ворог не зупиняє атаки, незважаючи на серйозні втрати

Росіяни продовжують нести серйозні втрати в Україні. Згідно з останніми даними Генштабу ЗСУ, понад 86 тисяч військових рф стали "вантажем-200". Особливу увагу привертають втрати ворога в Луганській області.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, окупанти відбирають звичайні цивільні лікарні для того, щоб лікувати російських поранених військових. Вони медпослуги для населення на окупованих територіях недоступні. У Червоному Лучі, Антрациті і Лутугиному в моргах — завал тіл російських окупантів, а лікарні переповнені пораненими військовими росії.

Дедалі більше ворогів у лікарнях Запорізької області — в окупованому Мелітополі після знищення складу боєприпасів окупантів поранено понад 50 осіб. У Василівському районі за такого ж знищення складів постраждали до 130 ворогів та знищено військову техніку.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині масового гинуть і зазнають пошкоджень окупанти, значна частина з яких — мобілізовані. Так, за тиждень з боку Майорська до Горлівки звезли близько 500 поранених. Проблеми із розміщенням є і на Херсонщині — у лікарні Каланчака для них уже немає місця

Як повідомляв "Телеграф", окрім людей, росія в Україні продовжує втрачати військову техніку. Навіть за скромними оцінками, число досягло 8 тисяч одиниць.