Загорівся житловий будинок: росіяни знову вдарили по Херсону (відео)

Читать на русском
Автор
3876
Над містом піднімається дим
Над містом піднімається дим. Фото Ілюстративне фото

Ворожі солдати щоразу накривають житлові квартали обласного центру, зовсім не дбаючи про людей

Російські загарбники продовжують із лівого берега Дніпра обстрілювати Херсон, який і без того страждає від наслідків окупації. Вранці у неділю, 11 грудня, вибухи лунали в місті, починаючи із сьомої ранку, а останній став причиною серйозної пожежі в одній із багатоповерхівок.

Першими подробицями та відео з місця подій поділилися у Telegram-каналі "Х-й Херсон". Район, в якому стався приліт, не називається з міркувань безпеки.

Підкреслимо, що перші вибухи в Херсоні пролунали близько сьомої ранку. Потім були залпи близько 8:20 та після дев’ятої. Наслідком останніх став приліт у житловому мікрорайоні, над ним піднімається дим. Очевидці стверджують, що в одному з будинків почалася пожежа. Даних про постраждалих чи загиблих наразі немає.

Відомо, що перед цим в одному з районів міста прорвало труби водопостачання — цілком імовірно, що це пов’язано із наслідками попередніх обстрілів.

Більш детальна інформація поки що уточнюється.

До речі, ранок неділі став дуже "гучним" і для мешканців тимчасово окупованого Донецька. Росіяни обстріляли два райони міста з "Градів", звинувативши в цьому ЗСУ.

Напередодні ж серія вибухів пролунала на території Кримського півострова — постраждали кілька військових об’єктів армії рф.