Хлопець побив військового з милицею: його знайшли та змусили вибачитися на колінах (відео)

Читать на русском
Автор
10444
Камери зовнішнього спостереження нібито зафіксували побиття
Камери зовнішнього спостереження нібито зафіксували побиття. Фото Ілюстративне фото

Винному загрожує покарання від штрафу до виправних робіт

На Черкащині хлопець побив українського військового з милицею на зупинці громадського транспорту. Причина конфлікту невідома, але товариші потерпілого знайшли зловмисника та змусили вибачитися, а поліція порушила кримінальну справу.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та прес-служба ГУНП на Черкащині. Постраждалий зараз у лікарні.

Інцидент стався 10 липня 2023 року у селі Шрамківка, Золотоніського району на зупинці громадського транспорту. Учасники конфлікту чекали на автобус і між ними сталася суперечка, в ході якої 21-річний місцевий житель побив військовослужбовця.

На місце конфлікту було викликано поліцію, а постраждалого швидка відвезла до лікарні, де він і зараз перебуває. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження). Усі подробиці події встановлюються, а винуватцю загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або виправні роботи терміном до одного року.

Однак, поки поліція розбирається в тому, що сталося, колеги постраждалого військового відшукали кривдника їхнього друга і провели "роз’яснювальну бесіду", після якої зловмисник вибачився на колінах перед військовим на камеру та особисто. Його привезли до постраждалого та в палаті знову поставили на коліна для вибачень. Коли персонал лікарні зробив зауваження, автор відео пояснив, що хлопець "бив ногами Сашка (ймовірно, ім’я потерпілого військового — ред.) і кинув його на трасу", і це видно на записах з камер зовнішнього спостереження.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Одесі п’яний чоловік побив поліцейського. Поліцейський із черепно-мозковою травмою та переломом потрапив до лікарні, а зловмисник пояснив свій вчинок коханням.