У Кременчуці пролунали потужні вибухи (оновлено)

Читать на русском
Автор
11525
Вибух пролунав під час повітряної тривоги Новина оновлена 22 вересня 2023, 19:48
Вибух пролунав під час повітряної тривоги. Фото Ілюстративне фото

Ворог атакував Україну ракетами

Увечері 22 вересня в Україні оголосили повітряну тривогу для південно-східних та північно-східних областей. У цей момент у Кременчуці пролунали вибухи.

Про це повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ та місцевих Telegram-каналах. Як стало відомо пізніше, внаслідок інциденту не обійшлося без жертв.

За інформацією ЗСУ, росіяни запустили крилаті ракети, про загрозу удару оголосили для Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської областей. Пізніше повідомили про політ ракети у бік Полтавської області, після чого близько 17:18 пролунав вибух у Кременчуці.

"Ракетна небезпека в областях, де оголошено повітряну тривогу! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!", — повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ.

Мер Віталій Малецький поки що тільки так прокоментував ситуацію: "Дуже всіх прошу не виставляти фото, відео та нічого не писати. Також дуже прошу всіх не підходити до місця подій, цим ви заважаєте службам. Знаходжуся на місці подій, служби працюють".

UPD: внаслідок вибухів у Кременчуці загинула одна людина, ще 15 постраждали (у тому числі одна дитина).

Раніше "Телеграф" розповідав, що у Києві вранці спалахнула масштабна пожежа. За попередніми даними, спалахнув сервісний центр.