"Все добре, ніхто не кривдить?" Путін здивував "спілкуванням з народом" у Калінінграді

Читать на русском
Автор
1981
The Bell
The Bell

Російський диктатор знову намагався імітувати "близькість до народу"

Схоже, несприятлива обстановка та неможливість досягти раніше задекларованих цілей все більше впливають на кремлівського фюрера володимира путіна.

У мережі з’явилося відео ще одного епізоду спілкування диктатора з народом. Його опублікував російський ресурс ВЧК-ОДПУ, який позиціонує себе як "канал, що розкриває таємниці чиновників, олігархів, гангстерів, силовиків".

"З’явилося відео спонтанного та дуже дивного спілкування Володимира Путіна з населенням у Калінінграді. У кортежі "фейковий" лімузин та реанімації ", — сказано у підписі до посту.

На самому ж ролику видно, як кавалькада лімузинів та броньованих "мастодонтів" зупиняється на одній із вулиць міста, і з неї вдалині виходить людина, яка в чомусь нагадує путіна.

Про що він говорить, не чутно, але людина, яка знімала "церемонію", наводить слова, які нібито сказав господар кремля.

путін у Калінграді

"У вас все добре? Вас ніхто не ображає? Щасливо!" – нібито вимовила людина, що нагадує путіна.

Якщо це справді так (адже у нас немає приводу не довіряти російському каналу), то мова "царя" справді може викликати збентеження. Адже з неї не зовсім зрозуміло, з якою метою він виходив до "публіки", і навіщо задавав питання, на які не захотів слухати відповіді? Можливо, він намагався "погратися" у "спілкування з народом" у стилі покійного Михайла Сергійовича, то чому не підійшов до людей, а тримався за сотню метрів від них?

Загалом, дії господаря кремля справді справляють дивне враження, і мимоволі починаєш вірити в тому, що зі здоров’ям путіна чи його чергового двійника справді "щось не те".

Нагадаємо, що вчора в мережі опублікували ще одну "розмову" путіна з народом, яку більшість користувачів мережі розцінили як "замальовку" та спробу імітувати адекватне спілкування.