"Не хотіла жити": покійний П’єр Нарцис врятував дружину з того світу

Читать на русском
Автор
4858
П’єр Нарцис
П’єр Нарцис. Фото Відкриті джерела

Вдова співака вважає, що "шоколадний заєць" спеціально з’явився їй уві сні, щоб умовити продовжувати розпочату справу разом.

З дня смерті П’єра Нарциса минуло три місяці, і весь цей час його колишня дружина Валерія Калачова перебувала у тяжкому стані.

Про це вона зізналася виданню "Стархіт".

Я тільки недавно вийшла у світ, до цього відновлювала сили після концерту. У мене багато сил це відібрало, — тепер просто якесь обнулення. Тому що три місяці після відходу П’єра я роблю все одна. Спочатку похорони, потім поминки, тепер концерт " Продовжую його справу. Все це були глобальні щаблі та етапи. Зараз я вийшла на зв’язок із усіма: спілкуюся, публікую матеріал ", — поділилася Валерія.

Калачова розповіла, що саме покійний співак урятував її у ці важкі дні.

"Ми 15 років виступали разом і об'їздили весь світ, а зараз я продовжую одна. Мені неодноразово снився П’єр — щоночі. Його смерть жорстко збентежила мене. Я була втрачена, не хотіла жити, не розуміла, навіщо залишатися на цьому світі, розчарувалася в житті Думала: навіщо все? Давайте, мовляв, я просто тупо полежу і дочекаюся свого кінця", — говорить вона.

Валерія вірить, що покійна кохана людина спеціально прийшла до неї уві сні, щоб надати допомогу.

"Прийшов уві сні П’єр і сказав, що мені не можна йти, а треба робити все те саме, що ми разом з ним робили. "Тільки я тепер робитиму через тебе. Буду тебе вести. Ти зараз робиш це і розгортаєш новий виток подій", — наказав мене П’єр. Я так і зробила", — поділилася Калачова.

Нагадаємо, що П’єр Нарцис помер у червні від зупинки серця. На похороні трапився скандал через те, що туди прийшла без запрошення коханка артиста Ксенія Грін. За словами Валерії Калачової, вона була п’яна і поводилася нахабно. Вдові співака довелося вгамувати жінку, застосувавши силу.