Російському Воронежу влаштували "невеликий енгельс": на аеродромі міста пролунали "хлопки"

Читать на русском
Автор
7816
Вороніж здригнувся від вибухів
Вороніж здригнувся від вибухів. Фото Відкриті джерела

Офіційного підтвердження прильоту "бавовни" немає

Поки путінські "zомбі" наполегливо спрямовують на мирні міста України зграї хижих "шахедів", щось незрозуміле твориться і на території самої Росії: так, у ніч на понеділок, 2 січня, у місті Воронежі було чути "бавовну".

Про це повідомили користувачі соціальних мереж. "Вороніжці повідомили про дуже гучну "бавовну". Було чути у всіх районах міста. За повідомленнями вже десятків людей, не схоже на петарди чи салюти ", — пишуть у соцмережах.

Зазначається, що "бавовна" пролунали близько другої години ночі у всіх районах міста, у тому числі й неподалік військового аеродрому "Балтімор", де базуються бомбардувальники Су-34.

Більше того: за даними деяких Telegram-каналів, уночі там лунала повітряна тривога.

Проте офіційних підтверджень інформації наразі немає.

Нагадаємо, що на початку грудня пролунали вибухи на російському аеродромі Енгельс у Саратовській області. А вночі 26 грудня там же зафіксовано ще два вибухи. Іншими словами, у Воронежі, де розміщуються менші літаки, був влаштований "невеликий енегельс" — вибухи порівняно невеликої потужності. Але сподіватимемося, що навіть їх буде достатньо для того, щоб вивести з ладу путінські "сушки", що несуть смертоносний тягар на українську землю.