Стиліст назвала наймодніші пуховики цієї зими

Читати російською
Автор

Носити пуховик, який зігріє будь-які морози, можна дуже стильно.

Зима — це не привід ховатися за тисячею одягів, забуваючи про стиль. Знаючи про найтрендовіші речі зимового сезону, а також про головні антитренди зими 2022 року, кожна модниця зможе правильно підібрати свій гардероб і бути дуже стильною.

В ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" модний інфлюєнсер та стиліст Крістіна Алексейчук розповіла, які моделі пуховиків найактуальніші у 2022-му році. Зазначимо, що цей верхній одяг є найпопулярнішою зимовою річчю.

Стиліст зазначає, що у 2022-му році потрібно звернути увагу на моделі базових та яскравих відтінків, як прямого крою, так і асиметричні та об’ємні варіанти.

Крім кольору та крою, потрібно звертати увагу на стібку. Чим вона буде цікавіша (ромби, смужки, клітина), тим краще.

Також стиліст зазначає, що головне уникати зайвого декору (стрази, вишивка, хутро).

Крістіна Алексейчук також радить у 2022-му році звернути увагу на дублянки, які цього сезону вважаються ультратрендом. У моді як укорочені, так і довгі варіанти.

Додамо, що за мінусової температури можна мати дуже стильний вигляд. Однак дехто забуває, що мода циклічна, і речі, які колись були в тренді, цієї зими такими не є. Про речі, які втратили свою актуальність цієї зими – читайте у нашому попередньому матеріалі.