5 трендів весни, які не личать нікому

Читать на русском
Автор
871
Тренди, які варто обходити стороною
Тренди, які варто обходити стороною. Фото pexels.com

Подібні речі потрібно носити дуже обережно, адже вони є досить екстравагантними.

Мода не тільки циклічна, через що часто в трендах знову з’являються речі з минулого, але й дуже різноманітна, що дозволяє кожній модниці підібрати собі той стиль, який їй подобається, чи це мінімалізм чи суцільний епатаж. Однак буває і таке, що дизайнери пропонують надто експериментальні речі, які нікому не йдуть.

Варто пам’ятати, що іноді відомі дизайнери представляють нові моделі речей, які не підуть на продаж, а їх показ — це щось на зразок артвиставки, повідомляє видання marie claire. Тому сприймати такі речі не варто серйозно.

Однак є і такий напрямок як prêt-à-porter (дослівно — "готово до носіння"), що має на увазі широке поширення у роздрібному продажу подібних епатажних речей, але часто ці тренди нікому не йдуть. Якщо ви не шанувальники епатажу, то до таких речей варто ставитись з обережністю.

Тренди, які нікому не йдуть

  • Безформне вбрання з активним принтом
Тренды, которые никому не идут

Активний принт привертає увагу, але за ним губиться людина. Не дуже приємна ситуація, коли головну роль відіграє одяг, а не його власник. Виправити цю ситуацію можна застосовуючи кілька структурних прийомів: приталений фасон, розрізи та вирізи чи зниження активності принта. Це означає, що потрібно додати однотонний одяг до образу.

  • Широкі шорти із заниженою талією
Тренды, которые никому не идут

Така модель тільки зіпсує вашу фігуру: порушить баланс пропорцій і розширить нижню частину тіла. Подібні фасони краще замінити на широкі штани в підлогу з низькою талією або кюлоти.

  • Гіпертрофовані фасони
Тренды, которые никому не идут

Оверзайз обов’язково в моді, але надто "великі" речі викликають лише сміх. Варто відзначити, що ефекту "перебільшення" можна досягти і менш драматичними способами, наприклад, поєднанням тканин різних фактур або використанням геометричності у виробах.

  • Нескінченне драпірування
Тренды, которые никому не идут

Такі вбрання в першу чергу незручно носити, а по-друге, дуже часто такі речі тільки псують фігуру, ховаючи переваги і показуючи недоліки.

  • Абстрактні дизайнерські ідеї
Тренды, которые никому не идут

Дизайнери не обмежуються використанням у своїй роботі лише тканинами, вони можуть додавати у свої моделі та деталі з металу чи пластику. Подібні речі та аксесуари досить складно носити та поєднувати.

Нагадаємо, що в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" стиліст та модний інфлюєнсер Крістіна Алексейчук розповіла, з чим поєднувати тренди з минулого, щоб не виглядати старомодно.