Віддає нафталіном і додає вік: речі, яким пора на смітник (фото)

Читать на русском
Автор
1440
Навіть наймодніший і найстильніший образ може зіпсувати маленька деталь
Навіть наймодніший і найстильніший образ може зіпсувати маленька деталь. Фото pexels.com

Речі навіть наймоднішого крою можуть старити і робити образ несучасним.

Щоб виглядати стильно, модно і сучасно, потрібно не тільки стежити за трендами та антитрендами одягу, взуття та аксесуарів на кожен сезон, але й слідкувати за різними деталями цих речей. Наприклад, невдалі вирізи чи рукава можуть зіпсувати весь образ і навіть додати вік.

Стиліст Тетяна Бєлявіна на своїй сторінці в Інстаграм розповіла своїм підписницям, які речі у вашому гардеробі не варто носити. А також, вона відзначила який одяг навпаки виставлятиме вас у вигідному світлі.

Вирізи

Намагайтеся не обирати округлі варіанти. Їх можна носити для різноманітності, але важливо в такому разі стежити, щоб решта одягу в образі була сучасною.

Вещи, которым пора на помойку

Краще обирати квадратні варіанти та V-вирізи, а також сорочковий комір.

Вещи, которым пора на помойку

Рукава

Крильця, рукав ¾, рукав з воланами, прилаштовані рукави — не потрібно вибирати. Краще віддавати перевагу коротким, як у футболки, рукавах або довгим, з об’ємом вгорі.

Вещи, которым пора на помойку

Деталі

Дрібні рюші, кокетки, коротку планку з ґудзиками, планку без ґудзиків, складання та защипи від брами – також краще не вибирати. Це застарілі елементи, які лише додаватимуть вік.

Вещи, которым пора на помойку

Додамо, що так званий "бабин" принт дуже не йде молодим дівчатам. Які ще речі можуть перетворити вас на "тітку" — дивіться в нашому матеріалі.