Як виглядати дорого без зайвих витрат: модні поради, які допоможуть заощадити

Читать на русском
Автор
2765
Речі, які виглядають дорого
Речі, які виглядають дорого. Фото pexels.com

Модно можна виглядати навіть не купуючи дорогих брендових речей.

Кожна модниця напевно не раз думала про те, як зробити так, щоб її образ був стильним і дорого виглядав, при тому, що витратила вона на нього не "всі гроші світу". І це можливо!

Стиліст Яна Платонова на своїй сторінці в Інстаграм, де вона веде модний блог під ніком styleguide, розповіла і наочно показала, як речі, які, перебуваючи в приблизно однакових цінових категоріях, виглядають по-різному і справляють різне враження.

Іміджмейкер зазначає, що багато грошей, відомі бренди і значних розмірів вбиральні не гарантують того, що людина виглядатиме стильно. І того самого ефекту "дорого" теж не гарантують, тому важливіше стежити за своїм зовнішнім виглядом, ніж цінниками на речах.

Як виглядати "дорого"

Акуратно випрасувана сорочка або топ з мас-маркету мати гарніший вигляд, ніж дорога, але м’ята альтернатива з сегмента люкс або преміум.

Вещи, которые выглядят дорого

Краще звичайний безбарвний лак та акуратні нігті, ніж дорогий манікюр з ліпниною, стразами та картинами невизнаного художника.

Вещи, которые выглядят дорого

При виборі джинсів краще звернути увагу на класичні моделі, середніх тонів, без потертостей та дірок.

Вещи, которые выглядят дорого

Перш ніж купувати дорогу сумку, пам’ятайте, що чим вона простіше, тим вона краще. На аксесуарі не повинно бути багато декору. Також, лаконічна і акуратна сумка з мас-маркету буде виглядати набагато дорожче за підробку відомого бренду.

Вещи, которые выглядят дорого
Вещи, которые выглядят дорого

У моді зараз природність, тому з макіяжем переборщувати також не потрібно.

До речей із мереживом потрібно ставитися дуже виважено та обережно.

Вещи, которые выглядят дорого

При виборі верхнього одягу потрібно також враховувати правило "чим простіше, ніж краще" і уникати хутра, замки на блискавках і різні деталі декору.

Вещи, которые выглядят дорого

Колірну гаму свого гардеробу потрібно підбирати ближче до натуральних відтінків.

Вещи, которые выглядят дорого

Нагадаємо, що в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" стиліст та модний інфлюєнсер Крістіна Алексейчук розповіла, з чим поєднувати тренди з минулого, щоб не виглядати старомодно.