Жодного каміння та надмірного золота: прикраси, які зроблять ваш образ "дорогим" (фото)

Читать на русском
Автор
1080
Ці прикраси ніколи не вийдуть із моди
Ці прикраси ніколи не вийдуть із моди

"Вічні" прикраси, які неодмінно захоче додати до свого гардероба кожна модниця.

Ювелірні прикраси — це також важлива складова гардеробу кожної дівчини, і їх також потрібно вміти правильно підбирати. Часто, боячись помилитися у виборі, жінки одразу обирають комплекти прикрас, проте це зовсім не стильно. Найкращим рішенням буде придбання цих чотирьох прикрас, про які ми розповімо далі.

Як повідомляє видання prostoway, в ювелірному "гардеробі" також є трендові прикраси, а також базові речі, які підійдуть абсолютно до будь-якого стилю та образу. Саме про такі прикраси ми хочемо поговорити.

Сережки гвоздики

Акуратні сережки-гвоздики з дорогоцінним камінням або перлами — це ідеальний варіант для будь-якого приводу. Вони підійдуть як до вечірніх, так і до повсякденних образів, а особливо виграшно виглядатимуть з офісним дрес-кодом.

Модные украшения 2022

Тенісний браслет

Слідом за білими мініспідницями за межі тенісного корту вибралися й тенісні браслети. Класичне виконання браслета з дорогоцінного каміння додасть ніжності та елегантності будь-якому вашому образу.

Модные украшения 2022

Сотуар

Довге тонке кольє — ідеальний варіант як для вечірнього образу з декольте, так і для повсякденного комбо джинсового і простої білої сорочки. Також прикрасу можна носити задом вперед, щоб підкреслити спину, якщо у вас потрібне вбрання для цього.

Модные украшения 2022

Браслети-кафи

При їх виборі слід дотримуватися золотого правила: чим більше прикраса, тим простіше має бути її форма та декор.

Модные украшения 2022

Раніше "Телеграф" розповідав про аксесуари, які у 2022 році очолюють список антитрендів.