Штани, в яких і стильно, і зручно: добірка трендових образів на осінь з джогерами (фото)

Читать на русском
Автор
9418
Джогери модно заправляти в черевики
Джогери модно заправляти в черевики. Фото marieclaire.ru

З брюками-джогерами можна скласти дуже багато складних та яскравих луків

Такий фасон штанів, як джогери, прийшов до нас зі спортивного стилю. Але вже давно джогери стали частиною повсякденних образів і кілька сезонів не втрачають актуальності. Вільний крій, манжети, зручна посадка – що ще потрібне для того, щоб у штанах було зручно.

Як стильно носити джогери цього сезону, пише українська стилістка Інна (stylist.inna) в Instagram. З таким фасоном можна сформувати масу стильних образів як на тепліший час, так і вже в прохолодну погоду.

Як зазначає стилістка, джогери – круті треники, які вже стали елементом базового гардеробу. Образи з ними будуть дуже трендовими, якщо їх поєднувати з протилежними стилями. Основне правило вибору джогерів, наголошує фешн-експертка, вони мають бути досить широкими.

Актуальні модні тенденції дозволяють поєднувати джогери з різноманітним топом: піджаками, сорочками, куртками, пальто, жилетками, светрами чи джемперами, а в холодну пору навіть з шубами. Джогери можуть бути як однотонними, так і кольоровими, завдяки чому стануть яскравим акцентом образу. Якщо ви формуєте лук із таким фасоном штанів, то подбайте про вибір взуття, залежно від вибраного стилю одягу. Джогери чудово поєднуються як зі спортивними кросівками чи кедами, брутальними черевиками, так і з босоніжками, туфлями, чоботями на підборах.

Стильні образи з джогерами
Джогери можуть бути яскравими або нейтральних кольорів
Стильні образи з джогерами
Мікс різних стилів виглядає ефектно
Стильні образи з джогерами
Образи з джогерами на прохолодну погоду
Стильні образи з джогерами
Фешн-луки з джогерами
Стильні образи з джогерами
У теплий час у джогерах теж зручно та трендово
Стильні образи з джогерами
Джогери поєднуються і з пальто
Стильні образи з джогерами
Піджаки, босоніжки та джогери — незвичайна комбінація
Стильні образи з джогерами
Спортивний та кежуал — найзручніші стилі

Раніше "Телеграф" розповідав про головні тренди осені 2022 року. Актуальною залишається естетика "нульових", 90-х і 70-х. Знову повертаються в моду хутряні шуби й аксесуари із пластику.