Макіяж зі смаком мартіні: як зробити мейкап, який підкорив TikTok (відео)

Читати російською
Автор

Покрокова інструкція, як зробити цей трендовий макіяж

Макіяж у стилі "мартіні" підкорив модниць та блогерів по всьому світу. Цей б’юті-тренд буквально звів з розуму користувачів TikTok. Ми вже розповідали, як зробити собі латте-макіяж, як у Хейлі Бібер, а сьогодні зупинимося на макіяжі "мартіні" з TikTok.

Цей макіяж такий самий яскравий та ігристий, як мартіні, яке так люблять дівчата, пише glamour. І, як виявилося, зробити його в домашніх умовах дуже просто – впорається кожна модниця.

Що таке макіяж "мартіні"?

У цьому макіяж головний акцент робиться на очі. Їх потрібно підкреслити мерехтливими тінями та підводкою для очей у відтінках зеленого металіка. Також можна наносити тіні золотистих, смарагдових, оливкових та карамельних відтінків. В результаті виходить елегантний макіяж, який відмінно підійде до вечірніх образів та світських виходів.

Як зробити макіяж у стилі "мартіні"?

  • Підберіть сяючу основу – це головний ключ до створення макіяжу-мартіні. Нанесіть на обличчя вологу основу — тональний крем або праймер з мерехтливим ефектом.
  • Тепер зосередимося на очах. Визначтеся з відтінком тіней та підводки та акуратно наносьте на очі. Спробуйте змішати зелений металік із золотистим мерехтливим відтінком, це створить ефект ніжного серпанку, а відтінок бризок шампанського або сріблястий можна нанести на внутрішні куточки очей.
  • В кінці можна ще підвести повіки зеленою підводкою або олівцем для більшої виразності.
  • Завершити макіяж можна легким блиском на губах або помадою бежевого відтінку.

Раніше "Телеграф" розповідав про топ-7 найкрутіших трендів макіяжу 2023 року. Поради, які допоможуть вам бути чарівною.