Оверсайз, дублянка чи з поясом: наймодніші куртки на зиму 2024 року підкреслять образ будь-якої модниці (фото)

Читать на русском
Автор
2092
Будьте стильною цієї зими
Будьте стильною цієї зими. Фото Freepik

Дізнайтеся, які куртки будуть модними взимку 2024 року.

Зима вже на повну розігралася в Україні, а значить саме час утеплюватись, і про красу не забувайте. Цього сезону великий вибір трендових курток, щоб бути стильною навіть у холоди. Ми вже розповідали про найтрендовіші зимові куртки для чоловіків, а сьогодні ділимося новинками жіночої моди.

Як виявилося цього сезону повернулися в тренди теплі дублянки-авіатори, яким віддають перевагу все більше модниць, пише apostrophe.ua. Також у моді залишається оверсайз.

Пуховики з поясом

Модні пуховики з поясом знову набирають популярності. Такий варіант зимових курток підійде дівчатам, які хочуть підкреслити фігуру і не виглядати на кілька розмірів більше в зимовому одязі. Вибирайте базові відтінки — білий, чорний, темно-синій, сірий, вони найвигідніші цього сезону.

пуховик із поясом
Фото: Pinterest

Пуховики-оверсайз

Оверсайз не виходить із моди і виглядає стильно у різних варіаціях образів. Така куртка відмінно вписується в зимовий гардероб і чудово поєднується з різними вбраннями та взуттям. Найкраще вибирати середню довжину, а от із кольорами можна експериментувати.

пуховик оверсайз
Фото: Pinterest

Довгий пуховик

Такий варіант пуховика підійде для модниць, які постійно мерзнуть взимку. Довга куртка не тільки захистить від холоду, але й виглядатиме стильно в холодну погоду. Доповнити образ із довгим пуховиком можна високими чоботами чи уггами.

довгі пуховики
Фото: Pinterest

Куртки-комбі

Куртки з комбінації різних тканин та матеріалів теж будуть у тренді цього сезону. Придивіться до контрастних варіантів та різних фактур.

куртки на зиму
Фото: Pinterest

Дублянка-авіатор

Дублянки-авіатори знову повернулися до осінньо-зимових трендів. Така куртка стане доповненням зимового гардеробу, проте на м’якшу та теплішу зиму, оскільки у сильний мороз у ній можна замерзнути. Такі дублянки чудово поєднуються з черевиками-челсі та ботфортами.

дублянка авіатор
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, з яким взуттям носити довгий пуховик, щоб не виглядати безглуздо. Дізнайтесь про модні тенденції для жінок на зиму 2024 року.