Карго, в’язані і на ланцюжку: найбільш трендові сумки 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
2129
Кожна модниця знайде собі сумку до душі
Кожна модниця знайде собі сумку до душі. Фото Pinterest

Названі наймодніші сумки 2024 року

Навіть найстильніший образ вимагає аксесуарів, щоб бути завершеним. Одним з таких аксесуарів може стати грамотно підібрана сумочка. Ми вже розповідали, з чим носити грубі черевики-берці цієї зими, а сьогодні ділимося, які сумки будуть у тренді у 2024 році.

Як пише "Телеграф", серед наймодніших моделей карго, мікро-сумки, в’язані і на ланцюжку. Також стилісти зазначають, що у тренди повертаються сумки незвичайних форм. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Найтрендовіші сумки 2024 року

Мікро-сумка

Цей аксесуар хоч і не зовсім практичний, проте як доповнення образу виглядає дуже стильно. З такою сумочкою можна комбінувати як повсякденні образи, так і ошатніші.

мікро-сумочки
Фото: Pinterest

Сумка-карго

Одним з головних трендів 2024 стане функціональна сумка-карго, яка поєднує в собі комфорт і стиль. Ця сумка з безліччю кишень стане чудовим доповненням як до ділового образу, так і до street style.

сумка карго
Фото: Pinterest

Сумки на ланцюжку

Ця модель сумки не втрачає своєї актуальності серед модниць ось уже кілька сезонів поспіль. Вона підкреслить елегантність образу і стане його головним акцентом.

сумки з ланцюжком
Фото: Pinterest

В’язана сумка

В’язані сумки можуть виглядати стильно не тільки взимку, а й у тепліший сезон. Такий аксесуар додасть образу особливого шарму та унікальності.

в’язана сумочка
Фото: Pinterest

Сумки незвичайної форми

У 2024 році дизайнери продовжують експериментувати з формами сумок і на перший план виходять нестандартні яскраві моделі. Ці сумки стануть справжньою знахідкою для модниць, які прагнуть додати образу хуліганської та бунтарської нотки.

незвичайні сумки
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які джинси в моді у 2024 році. Кльош, рвані чи широкі? Головне – вміти їх поєднувати з іншими речами.