У Києві гараж перетворили на справжній палац: скільки коштує шестиповерховий "архітектурний шедевр" (фото)

Читать на русском
Автор
50312
Гараж ще не добудований Новина оновлена 07 серпня 2023, 12:59
Гараж ще не добудований

Будова більше нагадує особняк, ніж гараж.

У Києві неподалік центру знайшовся справжній цар-гараж за 2,5 мільйона гривень. Шеститиповерхова конструкція знаходиться на проспекті Науки, 42/1, а її вікна виходять на Голосіївський парк.

Відповідне оголошення було оприлюднено на сайті OLX.

Зазначається, що будівля займає загальну площу 616 квадратних метрів і має 6 рівнів — 3 над землею і 3 під, а деякі з них можна використовувати як бомбосховища.

"Асфальтований під’їзд, крім газу, є всі комунікації: електрика (50 кВт) свердловина (70 метрів) каналізація. Місцезнаходження та параметри будівлі дозволяють використовувати в різних напрямках, включаючи й для проживання", — йдеться в повідомленні.

В оголошенні зазначено, що будівництво будівлі не завершено, що, до речі, видно і на прикріплених фотографіях. Ціна "архітектурного дива" — 70 тисяч доларів.

Гараж у Києві
Гараж у Києві
Гараж у Києві
Гараж у Києві
Гараж у Києві
Гараж у Києві

Користувачі мережі побачивши цей "твір архітектурного мистецтва" мовчати не стали і висловили, що думають із цього приводу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві продавали люксову квартиру майже за 9,5 млн доларів. 7-кімнатні апартаменти знаходиться на 11 поверсі у вишуканій 21-поверхівці.