Машина всмятку: в Польщі розбився автобус з українцями (фото)

Читати російською
Автор

Через ДТП шоссе було перекритим кілька годин

Рано вранці 14 жовтня на одній із польських автострад сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждало мінімум п’ять українців.

Деталі інциденту повідомляє місцеве видання "NTO".

Аварія сталася в Опольському воєводстві, неподалік села Магнушовіце. Згідно з наявною інформацією, пасажирський автобус і велика фура рухалися однією смугою, однак в якийсь момент їм не вдалося уникнути зіткнення.

В аварії постраждало п’ятеро осіб /NTO.pl

В результаті ДТП передня частина автобуса, в якому їхало вісім громадян України, виявилася роздробленою вщент. У місцевій поліції зазначають, що травми різної тяжкості отримало п’ятеро пасажирів, але загиблих немає.

Передня частина мікроавтобуса повністю розбита /NTO.pl
У фури лише злегка постраждали задні ліхтарі /NTO.pl

Після того, як автомобілі зіткнулися, вони опинилися на аварійній смузі. Через це на кілька годин довелося перекрити рух по правій смузі автостради А4, яка веде у напрямку до Вроцлава.

Станом на 11 ранку за київським часом рух на трасі вже повністю відновили.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що на днях ДТП з автобусом відбулося і в Полтавській області. Багатьох постраждалих довелося евакуювати через лобове скло.

Також на порталі ви можете дізнатися подробиці жахливої аварії, яка трапилася на Дніпропетровщині — трьох людей затиснуло в машині.