Єлизавета ІІ вперше за довгий час з’явилася на публіці: як зараз виглядає королева (фото)

Читать на русском
Автор
601
Єлизавета ІІ вперше за місяць з’явилася на публіці
Єлизавета ІІ вперше за місяць з’явилася на публіці. Фото instagram

Британська королева провела зустріч у Віндзорському замку

Королева Великої Британії Єлизавета II провела свою першу офіційну зустріч після того, як пропустила службу Пам’яті 14 листопада.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Британської королівської родини в Instagram.

У середу, 17 листопада, королева у Віндзорському замку зустрілася з начальником штабу оборони генералом сером Ніком Картером, який наприкінці листопада 2021 року залишить посаду.

Єлизавета II, яка є головою збройних сил, потисла руку і поговорила з генералом. Зустріч відбулася в Дубовій кімнаті замку – вітальні королеви, де вона проводить більшу частину свого часу і яка також є її кабінетом.

Вперше майже протягом місяця королеву сфотографували під час зустрічі з 19 жовтня, коли вона востаннє з’являлася на публіці під час прийому на честь глобального інвестиційного саміту у Віндзорському замку. Минулого тижня вона зустрічалася з Борисом Джонсоном, але фотографії із заходу не були опубліковані.

Крім того, видання Reuters повідомляє, що принц Чарльз заявив 17 листопада, що королева Великої Британії Єлизавета II в порядку. Щоправда, син королеви наголосив на тому, що його матері вже 95 років, і вона почувається не так добре, як раніше.

"З нею все гаразд, велике вам спасибі", — сказав Чарльз журналістам у Йорданії.

Нагадаємо, королева Великобританії Єлизавета II нещодавно пройшла медичне обстеження, не пов’язане з коронавірусом.