"Приведе до катастрофи": Джонсон застеріг світ від поступок путіну

Читать на русском
Автор
3103
Борис Джонсон та Володимир Зеленський
Борис Джонсон та Володимир Зеленський

У Лондоні стурбовані, що тема російського вторгнення в Україну перестане перебувати у центрі уваги

Глава уряду Великої Британії Борис Джонсон застеріг світ від будь-яких поступок російському диктатору володимиру путіну, оскільки це, за його словами, призведе до катастрофи.

Як повідомляє Independent, слова Джонсона навів один із представників уряду Сполученого Королівства у розмові з журналістами.

За його словами, прем’єра Британії турбує те, що через низку глобальних проблем, як зростання інфляції, війна росії проти України може перестати перебувати в центрі уваги світової спільноти.

"Ми не повинні дозволяти нікому повірити, що поступки путіну призведуть до чогось іншого, крім катастрофи", — процитував він слова Джонсона.

Він переконаний, що поступки росії можуть бути сприйняті кремлем як "винагорода за агресію", а також підштовхнути до подібних дій інших союзників росії і вплинути на безпеку Британії та її економіку.

Як повідомлялося раніше, спікер путіна дмитрій пісков в інтерв’ю американським ЗМІ заявив, що "криза" в Україні затягнеться надовго, а довіра між росією та Заходом втрачена назавжди.