Війна затягнеться? пєсков зробив радикальну заяву через Україну (відео)

Читать на русском
Автор
11442
пєсков озвучує наративи кремля
пєсков озвучує наративи кремля. Фото telegraf.com.ua

Прессекретар володимира путіна також спрогнозував майбутнє відносин із заходом

Російські політики все частіше заявляють про те, що війна росії проти України набуде затяжного характеру. Вже й офіційний рупор Кремля дмитро пєсков виступив на американському телеканалі MSNBC. Він зробив низку заяв, зокрема про "затяжну кризу" з Україною.

Повний запис інтерв’ю ще не доступний, але прессекретар володимира путіна висловився про "кризу", вплив росії на долю полонених американських військових та арешт американської спортсменки.

Перевірені новини про Україну і не лише у нашому Telegram

Зокрема, пєсков заявив, що криза буде тривалою, і довіри між росією та Заходом більше не буде.

пєсков також заявив, що росія не може давати гарантій щодо захоплених під час війни в Україні американців, що їх не стратять в одній із квазіреспублік. Також прессекретар путіна повідомив, що американська баскетболістка Бріттні Грайнер, заарештована в росії, нібито скоїла кримінальний злочин, а не є заручницею. У чемпіонки Олімпіади нібито знайшли заборонені речовини у Шереметьєво.

Раніше "Телеграф" публікував заяви піскова, в яких він у проблемах росії традиційно звинувачував західні країни, серед них США. Виділив він неправильність санкцій проти рф та "затягування" українських проблем постачанням зброї, оминувши питання, хто створив Україні ці проблеми.