У путіна заговорили про "спроби удушення" росії і знову наскаржилися на США

Читать на русском
Автор
11181
пєсков не бачить проблем у проведенні російської "спецоперації"
пєсков не бачить проблем у проведенні російської "спецоперації"

У всьому, що відбувається в Україні москва, як завжди, хоче звинуватити тільки Захід

Надання озброєння Заходом Україні під час війни з росією є "продовженням бід" для української сторони. За словами прессекретаря кривавого диктатора путіна дмитра пєскова, особливо погано виходить вести цей процес у Сполучених Штатів.

Чиновник, якого цитують "РИА Новости", говорить про проблеми з правильним запровадженням антиросійських санкцій та "затягуванням" деякого поганого періоду для України. При цьому він жодного разу не згадує те, що саме росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, чим, власне, і почала проблемний етап у житті нашої країни.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

пєсков намагається перевернути ситуацію з ніг на голову, звинувачуючи Вашингтон на початку війни в Україні. Також він критикує допомогу союзників української держави, мовляв, надання зброї лише "продовжує біди".

"США затягують ось цей поганий період для України, для народу України", — дуже "дипломатично" заявив спікер кремля.

При цьому він зазначив, що російські дипломати не мають жодного двостороннього діалогу з американцями щодо актуальних для України питань. Натомість знову спробував підбадьорити росіян казками про те, що західні санкції працюють проти будь-кого, але тільки не росії.

"Тут навіть можна прислухатися до міжнародних експертів і до експертів у цих країнах, у тому числі і в Америці, які зараз уже кажуть, що щось із цими спробами удушення не все виходить", — запевняє пєсков, при цьому все одно вважаючи будь-які обмеження росії несправедливими.

Ймовірно, у кремлівських політиків просто розпочався затяжний період гучних заяв щодо України та війни. Напередодні, наприклад, той самий пєсков коментував скандальні висловлювання медвєдєва про "зникнення" нашої країни з політичної карти вже за наступні два роки. При цьому прессекретар путіна вважає, що такі слова обґрунтовані, адже Київ зіштовхнувся із серйозними проблемами.