Молдова підтримає санкції ЄС проти росії: медведєв уже влаштував істерику

Читать на русском
Автор
8062
дмитро медведєв загрожує Молдові
дмитро медведєв загрожує Молдові

росія вже погрожує Молдові відключенням газу

У керівництві Молдови заявили, що мають намір підтримати санкції ЄС проти росії, а в Москві вже влаштували істерику з цього приводу та почали погрожувати Кишиневу.

Як повідомив в інтерв’ю виданню NewsMaker речник парламенту Молдови Ігор Гросу, Кишинів підтримає санкції ЄС, а їх метою є завершення війни.

"Ми будемо солідарні з ЄС. Наш статус і наші європейські прагнення вимагають цього", — сказав він.

У відповідь на це заступник голови радбезу росії дмитро медведєв обрушився з критикою на Молдову і заявив, що та нібито йде шляхом на "поглинання" Румунією.

Також він почав погрожувати Молдові тим, що росія припинить постачання енергоносіїв до країни, якщо Кишинів приєднається до європейських санкцій.

"Тоді вони можуть бути впевнені на 100% у тому, що не отримають від нас не лише "дорогих" енергійних та інших ресурсів, а взагалі жодних", — написав він.

Крім того, він натякнув, що в окупованому росією Придністров’ї мешкає безліч російських громадян, тим самим натякнувши на можливість військового вторгнення.

Варто зазначити, що медведєв останнім часом часто загрожує Заходу, проте, судячи з усього, його там не сприймають серйозно. Так нещодавно "права рука" канцлера Німеччини Крістоф Хойсген прямо назвав російського чиновника клоуном.