Російські ракети впали в Польщі, є загиблі: подробиці

Читати російською
Автор

Попередньо відомо про двох загиблих

Під час масштабного ракетного удару по Україні приблизно дві російські ракети впали на території Польщі та стали причиною загибелі двох людей. Після цього прем’єр-міністр країни Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки та оборони.

Як повідомляє видання Polsat News, представник уряду Петр Мюллер повідомив, що засідання пройде через "кризову ситуацію", проте не став вдаватися до подробиць і зазначив, що більш докладну інформацію буде оприлюднено вже після засідання.

Він закликав журналістів утриматися від публікації неперевіреної інформації.

До цього в місцевих ЗМІ з’явилася інформація про те, що в селі Пшеводів, що на кордоні з Україною дві людини загинули внаслідок вибуху, а до місця прибули не лише рятувальники та лікарі, а й військові.

Інформація у місцевих виданнях дещо різниться, так Radio Zet повідомило непідтверджену інформацію, що дві ракети потрапили в зерносушарку.

Radio Lublin тим часом зазначило, що інцидент стався о 15:40 на перевантажувальних вагах. Повідомляється, що трактор на них раптово вибухнув, проте причина не називається.

Обидва видання повідомили про двох загиблих.

Як повідомлялося раніше, Україна 15 листопада зазнала наймасштабнішого ракетного удару з початку вторгнення, згідно з даними ЗСУ по території нашої країни було випущено близько сотні ракет, з яких понад 70 було перехоплено.