"Докрутилася своєю ж*пою": у Петербурзі затримали блогерку, яка оголилася поруч із собором (фото, відео)

Читать на русском
Автор
17385
Інста-модель Ірина Волкова часто оголюється у своїх соцмережах
Інста-модель Ірина Волкова часто оголюється у своїх соцмережах. Фото Колаж "Телеграфу"

За образу почуттів віруючих дівчину можуть позбавити свободи на рік

Жовтень ще не закінчився, а в Російській Федерації — черговий "голий скандал" через фотографії на тлі храмів. Після москвички Лоли Банні під роздачу системи потрапила петербурзька інста-блогерка Ірина Волкова.

Подробиці інциденту повідомляють росЗМІ.

Відомо, що з оголеними сідницями дівчина, що знялася біля Ісаакіївського собору в Санкт-Петербурзі, розмістила скандальний контент в мережі ще 29 жовтня. Зараз на її сторінці вже немає ні фото, ні відео, котрі викликали резонанс серед росіян.

Ирина Волкова на фоне храма в Питере
Знімок, що викликав обурення росіян
Ирина Волкова сняла еще и "голое" видео

Цікаво, що обговорення встигло дійти навіть до прес-служби самого собору, де священнослужителі запевняли — до правоохоронців звертатися не будуть.

Втім, уже в неділю, 31 жовтня, російські медіа замайоріли інформацією про те, що 31-річну модель вже затримано. Їй висунуть підозри в образі почуттів православних віруючих. Якщо суд вирішить, що вона винна, то блогерці може загрожувати до року позбавлення волі.

Инстамодель Ирина Волкова
В інстаграмі є багато відвертих знімків Ірини Волкової

У мережі по-різному оцінюють вчинок дівчини, але найбільше тих, хто потішається з її спроб "словити хайп" на тлі попередніх невдач з подібними знімками від інших блогерів.

Комментарии Волкова 1
Комментарии Волкова 2
Комментарии Волкова 3
Комментарии Волкова 4
Комментарии Волкова 5
Комментарии Волкова 6

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що відомого російського блогера та його дівчину визнали винними у образі віруючих через знімок на тлі московського храму – пара намагалася імітувати оральний секс.