Мешканцям села у Росії "підключили інтернет для вередливості дітей": місцеві у гніві (відео)

Читать на русском
Автор
2124
Підступна змова розкрита
Підступна змова розкрита

Інтернет не пройде!

Схоже, тема 5G вишок дуже насторожує простий люд, через що деякі починають бачити всесвітню змову навіть в оптоволоконних кабелях.

Подібними роздумами поділилася одна з мешканок Росії, яка стурбувалася впливом всесвітнього павутиння на "вередливість дітей". Відповідне відео було розміщено у телеграм-каналі MDK.

За її словами, електрики посміли без відома мешканців підключити інтернет у її селі, та й до того ж повісили кабель дуже низько.

Обурення також додало те, що кабель проведено лише з одного боку вулиці. Це жінка пов’язує з тим, що з іншого боку живе "Марина з адміністрації".

Вона закликала "розібратися" із ситуацією, оскільки на її боці вулиці "переважно живуть діти".

У мережі ж її стривоженість сприйняли з гумором і вже почали жартувати про "шапочки з фольги" і "найкращу радянську освіту".

Як повідомлялося раніше, жителі села Ропша неподалік Санкт-Петербурга поскаржилися, що адміністрація зробила платний доступ до громадської колонки, з якої набирали воду багато жителів населеного пункту.

Тим часом на Алтаї жителі розповіли, що через те, що в деяких районах закінчилося вугілля, місцевим доводиться незаконно пиляти клени, щоб хоч якось зігрітися взимку.