Чоловік зарізав свою сім’ю і наклав на себе руки в Росії: деталі та фото

Читать на русском
Автор
4162
Микола Куропаткін убив всю свою сім’ю Новина оновлена 27 грудня 2021, 08:17
Микола Куропаткін убив всю свою сім’ю. Фото Колаж "Телеграфу"

Жінка з двома дітьми пішла від чоловіка через постійні побої

У Красноярському краї Російської Федерації чоловік зарізав дружину та двох дітей, які втекли від нього через постійні побої. Затримати вбивцю не вдалося, оскільки він наклав на себе руки.

Як повідомляє Telegram-канал SHOT, трагедія сталася у місті Канськ у триповерховому будинку на вулиці Ейдемана.

Микола Куропаткін убив дружину та дітей у Канську через розлучення, фото та відео
Трагедія сталася в Канську в будинку на вулиці Ейдемана

Жорстоко вбиту сім’ю із чотирьох людей у квартирі виявила бабуся, яка повернулася додому. На їхніх тілах були численні колото-різані рани.

За попередніми даними, чоловік убив дружину та двох дітей — 11-річного хлопчика та 7-річну дівчинку. І після цього наклав на себе руки.

Повідомляється, що жінка працювала вихователькою у дитячому садку. Разом зі своїми дітьми вона втекла від чоловіка, який її постійно бив, на орендовану квартиру. Пара знаходилася у процесі розлучення. У ніч проти понеділка, 27 грудня, чоловік прийшов до будинку, де жила його дружина з дітьми, і вбив їх і себе.

Микола Куропаткін убив дружину та дітей у Канську через розлучення, фото та відео

За інформацією каналу Mash, чоловіка, який зарізав дружину та двох дітей, звуть Микола Куропаткін. Знайомі сім’ї кажуть, що він був спокійним і працював у аутсорсинговій компанії "Сервіоніка". А в школі, де навчалися його діти, стверджують, що чоловік часто випивав та бив сина Мішу, дочку Машу та свою дружину.

Загибла жінка ще у вересні подала на розлучення та поїхала, забравши дітей. 19 січня 2022 року мало відбутися засідання суду.

Микола Куропаткін убив дружину та дітей у Канську через розлучення, фото та відео
Микола Куропаткін убив свою дружину та дітей через розлучення

Раніше повідомлялося про жорстоке вбивство українки в Італії. Чоловік чотири рази вистрілив у жінку з особистої зареєстрованої зброї – вона померла ще до приїзду поліції та медиків. "Телеграф" поспілкувався зі старшою донькою загиблої українки, яка розповіла, коли та чому її мама поїхала до чужої країни, як їй там жилося і яка насправді атмосфера панувала у родині її роботодавців.