У путіна визнали, що спеціально розбомбили пологовий будинок у Маріуполі і вже вигадали безглузде виправдання

Читать на русском
Автор
13775
Те, що залишилося від лікарні після авіаудару
Те, що залишилося від лікарні після авіаудару

Атаки рф спрямовані на об’єкти соціальної інфраструктури

У росії вже навіть не намагаються заперечувати те, що вдарили бомбардуванням по пологовому відділенню та дитячій лікарні. Щоправда, вони придумали безглузде пояснення.

Эксдовірена особа кривавого диктатора володимира путіна Сергій Марков та колишній депутат Держдуми виправдовує це нібито тим, що його зайняв "Азов" і жінок звідти вигнали. Він заявляє, що поранені жінки це нібито спеціально завезені підрозділами психологічної війни актори.

За даними Маріупольської міськради під час обстрілу, загинули троє людей, серед яких одна дитина — дівчинка. Постраждали 17 людей – лікарі, жінки, діти.

При цьому він заявляє, що це "Азовці" не дають виїжджати із міста людям. Нагадаємо, за посередництва "Червоного Хреста" вдалося домовитися про відкриття гуманітарного коридору. Але російські війська, користуючись тишею, намагалися просунутися і обстрілювали частину маршруту Запорізької області.

"Телеграф" писав, що на обстріл дитячої лікарні в Маріуполі вже відреагували світові ЗМІ, багато з них вийшли із заголовками, що різко засудили вчинок російських військ.