У Кремлі паніка, Путін може вже не вийти з бункера - джерело

Читать на русском
Автор
68122
Путінська пропаганда починає працювати проти нього
Путінська пропаганда починає працювати проти нього. Фото twitter.com

Після повномасштабного вторгнення РФ на територію України по російським ЗМІ прокотилася хвиля звільнень

Російська влада втрачає одну з основ свого існування — телевізійну пропаганду. У зв’язку з цим у Кремлі розпочалася серйозна паніка.

Про це "Телеграфу" повідомило джерело у ФСБ Росії, яке виступило проти війни з Україною через проблеми, які бойові дії та агресія приносять РФ.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

За його словами, антивоєнна акція журналістки Марини Овсяннікової в ефірі "Першого каналу" РФ – не випадковість. Як не випадковість і звільнення низки співробітників пропагандистських ЗМІ, які скоро можуть стати масовими.

"До військових поразок і санкцій у влади РФ додалася ще одна проблема – дедалі менше людей хочуть робити пропаганду на користь Кремля", — сказав співрозмовник.

Причин цьому багато, наголосив він. Це санкції, через які пропагандисти втрачають закордонне майно і не можуть навіть виїхати на Захід, який насправді люблять (нагадаємо, під санкції потрапили не лише одіозні пропагандисти на кшталт Володимира Соловйова, а й гендиректор "Першого каналу" Костянтин Ернст). Це страх, що на ТБ через санкції даватимуть менше грошей. Це також страх перед міжнародними судами, які можуть визнати військовими злочинцями як представників влади РФ, а й їхніх пропагандистів.

"І цей страх – найбільший. У зв’язку з цим у Кремлі починається страшна паніка. Усі розуміють, що як тільки пропаганда закінчиться, у середнього росіянина залишаться лише бідність, скорочення доходів, дефіцит продуктів і труни, що йдуть з України. А якщо пропаганда закінчиться, всі ці труни народ побачить "на повний зріст". І, повірте, зрозуміє, хто винен", — вважає фсбшник.

"У зв’язку з цим, Володимир Путін може вже й не вийти зі свого бункера, де він ховається від незадоволених зі свого оточення. Усі розуміють, що якщо пропагандисти переконали народ в історії про "розіп’ятого хлопчика" і в тому, що війна – не війна, а "спецоперація", то й повісити всіх собак на Путіна прямо на якомусь "Першому каналі" їм буде нескладно. Все може статися дуже швидко, спостерігаємо", — резюмував співрозмовник "Телеграфу".

Раніше повідомлялося, що Путін вкотре збрехав росіянам про те, що захоплення українських територій нібито продовжується за планом. Поки в Україні російські військові вмирають тисячами, Путін у своїй промові похвалив їх за "мужність та сміливість".