Справжнє обличчя росії — в країну перестануть експортувати "уколи краси"

Читать на русском
Автор
563
Компанія займається постачанням засобів для естетичних ін’єкцій
Компанія займається постачанням засобів для естетичних ін’єкцій. Фото kudinova.com

Частину товару можна замінити вітчизняними аналогами чи іншим експортом, а частина немає

Після вторгнення Росії в Україну, її продовжують бойкотувати міжнародні компанії. Після рішення про припинення роботи від таких гігантів технологічної промисловості як Samsung, Qualcomm та інших, з Росії вирішила піти американська компанія AbbVie.

Компанія, яка займається біофармацевтикою та естетичною медициною, вирішила призупинити постачання ботоксу та філерів до росії.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Також AbbVie призупинили початок клінічних випробувань у росії та Україні через військові дії на території нашої країни.

Філери та ботокс активно використовують у росії з 1994 року для того, щоб прибрати зморшки, сформувати овал обличчя та позбутися синців під очима. Без постійних уколів ботоксу у частини людей не лише з’являться знову зморшки, а й зміняться риси обличчя.

Зазначимо, що за допомогою ботоксу також вирішували частину медичних проблем і розробили російську альтернативу, яку, втім, місцеві косметологи не дуже вітали.

У питанні філерів у росії альтернативи немає.

Влияние ботокса и филлеров
Дія "уколів краси"

Як раніше повідомляв "Телеграф", в Україні закликали бойкотувати міжнародні компанії, які продовжують працювати у росії.