путін не "дихає на ладан", але у нього інша велика проблема — доктор Комаровський

Читать на русском
Автор
37404
Євген Комаровський та володимир путін Новина оновлена 22 березня 2022, 13:20
Євген Комаровський та володимир путін. Фото Колаж "Телеграфу"

У глави кремля свої особливі проблеми, не фізичного чи психічного роду

Кривавий диктатор володимир путін швидше за все не вмирає від хвороби, як багато хто вважає, і навіть не має серйозних психічних відхилень, але має одну іншу серйозну проблему.

Про це розповів відомий доктор Євген Комаровський у програмі "Орестократія" шеф-редактора OBOZREVATEL Ореста Сохара.

Найсвіжіші та оперативні новини читайте на нашому каналі у Телеграм

Комаровський прокоментував чутки про те, що російський президент може страждати від "стероїдної люті" через лікування від онкології, — про це раніше писала авторитетна британська газета Daily Mail.

Він пояснив, що синдром стероїдної люті можуть викликати анаболічні стероїди, які використовуються серед іншого й для лікування важкої імпотенції, у той час як рак у голови кремля стероїдами навряд чи стали б лікувати.

І в цілому, вважає лікар, судячи з зовнішнього вигляду путіна під час його виступів, не схоже, що він вмирає.

"Я не вважаю, що він дихає на ладан і остаточно збожеволів. Я вважаю, що всі проблеми, які є, психологічні, вони індуковані в оточення. Це унікальність людини, яка у XXI столітті примудряється жити без доступу до Інтернету, отримує інформацію від людей, які кладуть їй на стіл папочки. Це синдром папок, дефіциту інформації – це я готовий підтвердити однозначно", — наголосив Комаровський.

"Він як дитина, яка замість того, щоб освоювати світ, дивиться про свинку Пеппу. Життя свинки Пеппи йому відоме, а життя сусідів ні. Приблизно у такій ситуації знаходиться путін. Він дитина для мене", — додав він.

За словами доктора Комаровського, у путіна немає психічних захворювань, але є інша проблема: "За багатьма позиціями є елементи шизофренії. Це класичне поєднання шизофренії та ї**нутості. Я не бачу серйозних психічних захворювань, я бачу людину, яка має величезну проблему з отриманням і трактуванням інформації. Людина робить висновки, керуючись відсутньою інформацією".

Дивіться цей фрагмент з 1-й хвилини інтерв'ю:

Варто зауважити, що вже не перший рік точаться розмови про можливі захворювання путіна.

Як повідомляв "Телеграф", нову хвилю обговорення його хвороби підняла дивна поведінка путіна на зустрічі з президентом Білорусі олександром лукашенком.