Ще більше росіян підтримують криваву війну проти України - свіже опитування

Читать на русском
Автор
11740
Росіяни підтримують напад армії росії на мирних українців
Росіяни підтримують напад армії росії на мирних українців

Росіяни хочуть роззброїти Україну та "очистити її від нацистів"

У Росії зріс відсоток громадян, які підтримують криваву війну росії проти України, яка триває вже 29-й день.

Про це свідчать результати опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД) за 23 березня, які опубліковані на їхньому сайті.

За даними ВЦВГД, 74% росіян підтримують війну в Україні. Таким чином, порівняно з 25 лютого, на другий день вторгнення росії в Україну, частка тих, хто підтримує війну, зросла на 9%.

При цьому основною метою так званої "спецоперації" росіянам є "захист росії, роззброєння України та спроба не дати розмістити військові бази НАТО на її території" (46% опитаних). Крім того, метою війни росіяни називають бажання змінити політичний курс України, очистити її від нацистів (19%), захистити населення Донбасу (17%). Крім того, 5% росіян назвали метою цієї кривавої війни бажання окупувати Україну та приєднати її до росії.

Також 61% російського населення вірить, що владі росії вдасться знизити негативні наслідки запровадження санкцій країнами Заходу.

Як повідомляв, дані попереднього опитування росіян, проведеного в суботу, 5 березня, на 10-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну свідчили про те, що вторгнення росії в Україну підтримував 71% населення.