У росії після заяв Зеленського загрожують зривом переговорів: подробиці

Читать на русском
Автор
28944
сергій лавров Новина оновлена 09 квітня 2022, 11:06
сергій лавров

Глава МЗС рф сердиться через те, що в Україні немає нацизму

Глава МЗС рф сергій лавров заявив, що якщо керівництво України не вирішуватиме питання про "денацифікацію та демілітаризацію", а також не обговорюватиме питання про "відновлення прав російської мови", то це поставить на паузу подальший хід переговорного процесу. При цьому лавров закликав Київ "усвідомити свою відповідальність за безпеку в Європі, за майбутнє світоустрою, за забезпечення дотримання всіх принципів статуту ООН".

Про це лавров сказав в ефірі телеканалу "Росія 24".

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Якщо вони, як і раніше, будуть заявляти, що проблем з правами російського населення і з нацифікацією всіх сфер життя країни у них не існує, я не думаю, що це сприятиме подальшому ходу переговорного процесу", — заявив глава МЗС рф.

Нагадаємо, що у кривавого диктатора путіна не виключають ймовірності особистих переговорів з главою української держави Володимиром Зеленським для обговорення питання припинення війни в Україні.

Самого путіна нещодавно президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр назвав "бункерним розпалювачем війни", зазначивши, що співпраця з росією стала неможливою.