путін побоявся лякати світ? повітряну частину параду у Москві скасували

Читать на русском
Автор
5008
Іл-80 — літак "Судного дня"
Іл-80 — літак "Судного дня"

Політ літака "Судного дня" нібито "зіпсувала" погода

Щороку на головній площі столиці росії проходить святковий військовий парад, присвячений Дню перемоги 9-го травня, і 2022-й рік не став винятком. Проте цього року росіяни не побачать повітряної частини.

Як повідомив прессекретар диктатора дмитро пєсков, рішення про скасування повітряної частини параду в Москві було ухвалено через погоду.

Зазначимо, що на фото та відео з параду – погода сонячна, проте на небі помітні хмари. Це цікавий момент, оскільки на різноманітні важливі для російської влади заходи розганяли хмари, а цього разу не стали.

Трансляция парада в россии

Варто наголосити, що був анонсований проліт "літака судного дня", призначеного для управління військами в умовах ядерної війни. На репетиції весь світ цей літак побачив, що у західній пресі писали, що таким чином Кремль натякає на можливість ядерного удару. Втім, як бачимо, на самому параді хмари вирішили не розганяти та літак не показувати.

Ил-80
Політ літака "Судного дня" Іл-80 нібито мав направити Заходу попередження про "кінець світу" та ядерну війну.

Зазначимо, що на параді також анонсували політ 77 літаків та вертольотів — стратегічних ракетоносців Ту-95МС та Ту-160 "Білий лебідь" з повітряним танкером, далеких бомбардувальників, винищувачів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" на основі аналізу висловлювань багатьох експертів припустив чотири найреальніші сценарії розвитку військово-політичної ситуації між Україною та рф на 9 травня.

Також раніше стало відомо, що на військовий парад у Москві у 2022 році не приїде жоден із іноземних лідерів, і навіть посібник тероризму, білоруський президент Олександр Лукашенко. Влада росії пояснила це тим, що дата не ювілейна, тому нікого і "не запрошували".