Бабусю з прапором у путінців змінив новий образ пропаганди

Читать на русском
Автор
816
Хлопчик Льоша завдяки батькам упевнений у правильності дій армії рф Новина оновлена 26 травня 2022, 18:46
Хлопчик Льоша завдяки батькам упевнений у правильності дій армії рф

Міноборони росії вже активно використовує образ дитини у своїх цілях

Після історії з українською бабусею, що вийшла до бійців із прапором СРСР, а потім розкритикувала звірства окупантів, росіяни використовують для пропаганди лише своїх громадян. Наприклад — хлопчика Льошу з Білгородської області, якому подобається військова справа і дивитися, як танки йдуть в Україну. Днями за мотивами його фото у росії випустили нову шоколадку "Альошка".

Більше подробиць розповість "Телеграф", посилаючись на росЗМІ.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Альоша часто зустрічав російські війська надворі, стаючи по стійці смирно і віддаючи їм честь.

Незабаром на хлопця звернули увагу не лише самі загарбники, а й найвище керівництво. Після цього Льоші почали презентувати всілякі дрібниці, пов’язані з армією, а згодом зробили його новим символом пропаганди.

Альошка із Білгородської області
Льоша просто не знають, що з дітьми його віку робить в Україні армія росії

З дитиною з’являлися малюнки на стінах російських міст, а тепер стало відомо про випуск шоколадки з його ім’ям.

Альошка із Білгородської області
Хлопчику дуже подобається позувати з солодощами та новою свастикою на передпліччі

Зображення на обгортці змальоване із фотографії самого Льоші. Також серед важливих деталей там є військове вітання, шапка льотчика і бузок на фоні.

Купити таку шоколадку в магазині не вдасться, бо всі такі солодощі передають російським солдатам у шпиталі чи на фронт. Шоколад вирішили випустити темним, а чи не молочним. Як пояснив губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков, цей вид солодкого корисніший для здоров’я. Як можна зрозуміти, "Альошка" випускається саме у цьому регіоні.

Звісно ж, користувачі мережі не змогли пройти повз подібну новину, відразу висловивши своє ставлення до таких символів. Дехто, щоправда, радіє, що цього разу військові змогли утриматись від створення пам’ятників.

Нагадаємо, що бабуся з радянським прапором вибухнула дуже гучною критикою на адресу росії, яка атакувала Україну. Своє потрапляння до "символів пропаганди" вона пояснила плутаниною і розповіла, навіщо насправді несла червоний прапор.