"Зухвалий Дімон на стежці війни": Медведєв насмішив мережу своєю ненавистю

Читать на русском
Автор
6299
Екс-президент Росії знову став посміховиськом через свою спробу в активне блогерство
Екс-президент Росії знову став посміховиськом через свою спробу в активне блогерство

Емоційність політика не сподобалася навіть самим росіянам

Заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв, який нещодавно знову погрожував Україні, заявив про те, що ненавидить українців і жителів країн Заходу. За його словами, всі вони "бажають росіянам смерті", тому слід зробити все для знищення цих людей.

Таку вельми дипломатичну заяву політик залишив у своєму особистому Telegram-каналі. Він намагався пояснити підписникам свою "зайву різкість" у цій соцмережі, інформує "Телеграф".

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Росіянин навіть не намагається приховувати свого справжнього ставлення до мешканців інших країн та навіть найближчих географічних сусідів.

"Я їх ненавиджу. Вони виродки і виродки", — підкреслив Медведєв.

Медведєв заявив про ненависть до України та Заходу
Зізнання Медведєва вийшло раптовим

Також у своєму поясненні він пообіцяв до кінця життя робити все, щоб такі люди "щезли".

Найцікавіше те, що Дмитра Медведєва всерйоз не сприймають не лише українці, а й росіяни. Багато користувачів мережі сміються з висловлювань політики і припускають, що у того можуть бути проблеми з алкоголем або наркотиками. Інші ж пропонують ефектний вихід із ситуації — скоротити тривалість самого екс-президента росії, щоб уникнути проблем.

Слід нагадати, що риторика Дмитра Медведєва щодо України та Заходу стала жорсткішою за останні кілька місяців, поки триває повномасштабна війна. Раніше політик заявляв про можливості Москви завдати ядерного удару, зокрема й по Україні.

Крім того, він відверто погрожував урядам Фінляндії та Швеції, коли ті вирішили стати членами НАТО.