путін озвучив "вологі мрії" щодо України: "Всі завдання будуть вирішені"

Читать на русском
Автор
34488
Президенту росії не дає спокою суверенітет нашої країни
Президенту росії не дає спокою суверенітет нашої країни. Фото slovoidilo.ua

Кривавий диктатор несподівано заявив про порятунок мешканців Донбасу від "геноциду"

Диктатор РФ володимир путін у п’ятницю, 17 червня, заявив, що "спецоперація" в Україні була вимушеною і необхідною, оскільки країни Заходу "накачували Україну зброєю та радниками". При цьому російський президент упевнений, що його армія вирішить усі питання в Україні.

Про це він заявив під час виступу на економічному форумі у Санкт-Петербурзі, передають ЗМІ.

Перевірені новини про війну і не лише у нашому Telegram

"Це рішення (напасти на Україну — ред.) суверенної країни, яка має безумовне право, засноване, до речі, на статуті ООН, відстоювати свою безпеку. Рішення спрямоване на захист наших громадян, мешканців республік Донбасу, які протягом 8 років зазнавали геноциду з боку київського режиму та неонацистів, які отримали повне заступництво Заходу. Захід не лише прагнув реалізувати сценарій "антиросія", а й вів активне військове освоєння української території", — заявив російський диктатор.

Він додав, що на Донбасі країни НАТО нібито створювали свій плацдарм і хотіли направити його проти росії, тому й не шкодували жодних грошей.

При цьому він заявив, що армія РФ вирішить в Україні всі питання та запорукою цього стане "консолідація російського суспільства". За словами путіна, він діє з глибоким розумінням своєї правоти та історичної справедливості для того, щоб побудувати та зміцнити "суверенну державу".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що путін розповів про проблеми Європи, але промовчав про свої.