путін "порадував" росіян: буде більше китайських авто та індійських торгових марок

Читать на русском
Автор
5950
Російський диктатор намагається налагодити постачання в росію бодай якоїсь нормальної техніки
Російський диктатор намагається налагодити постачання в росію бодай якоїсь нормальної техніки. Фото file.liga.net

Президент росії у всьому звинувачує західні країни

Кривавий диктатор володимир путін у середу, 22 червня, заявив, що в росії стане більше індійських мережевих магазинів, а також китайського автопрому.

Як передають російські ЗМІ, про це російський президент повідомив під час виступу на Діловому форумі БРІКС (група з п'яти країн — Бразилія, росія, Індія, КНР, ПАР).

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

За словами диктатора, росія веде перемовини про збільшення відкриття мережевих магазинів Індії в країні, а також домовляється з Китаєм, щоб завезти в країну більше автомобілів їх виробництва.

"Активізуються контакти російських ділових кіл з бізнес-спільнотою країн БРІКС. Наприклад, ведуться переговори про відкриття індійських мережевих магазинів у Росії, збільшення частки китайських автомобілів, обладнання та техніки на нашому ринку", — зазначив путін.

Під час свого виступу путін не зміг не дорікнути країнам Заходу, які ввели санкції проти росії. За його словами, БРІКС доводиться розвивати бізнес у дуже непростих умовах, адже "Захід нехтує базовими принципами ринкової економіки та вільної торгівлі".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що російська влада офіційно легалізувала контрабанду, дозволивши "паралельний імпорт" на окремі групи товарів. Очевидно, що нахвалене "імпортозаміщення", про яке влада країни-агресора говорила через всі можливі канали пропаганди — просто не спрацювало й замінити відомі марки авто та іншої техніки їм просто немає чим.