Дрібниця, а приємно: в росії розбився літак (фото та відео)

Читать на русском
Автор
1131
Від біплана залишилися лише дивом уцілілий корпус та купа інших уламків
Від біплана залишилися лише дивом уцілілий корпус та купа інших уламків

Обидва росіянини, які перебували на борту, загинули

Пізнього вечора 15 липня в Краснодарському краї рф розбився легкий транспортний літак марки Ан-2. Біплан зайшов у круте піке після того, як пілот примудрився зачепити частиною борту лінію електропередач поруч із станицею Прочноокопською. У літаку перебували двоє чоловіків — 71 та 58 років, обидва загинули на місці.

Інформацію про катастрофу авіасудна повідомив російський Telegram-канал "Mash". Його ж адміністратори виклали і перші знімки з місця події, де видно, на що перетворився Ан-2, який впав.

Відомо, що літак використовували з сільськогосподарською метою, а летів він зі станиці Убєжинської. Під час зіткнення з ЛЕП поряд із бортом був помічений яскравий спалах, проте сам він не спалахнув.

Аварія Ан-2 в росії 15 липня
Літак приземлився між полем та дорогою

Тіло пілота Ан-2, 58-річного жителя Ставрополя Віктора Крипаєва було виявлено в кабіні літака. Його старший товариш Юрій Покотилов під час аварії випав з авіасудна, зрештою потрапивши під крило. Шансів вижити в обох чоловіків не було, вони загинули до того, як на місце аварії прибули медики.

Аварія Ан-2 в росії 15 липня
Допомагати вже не було кому

Катастрофа сталася між дев’ятою і десятою годиною вечора по МСК. Вважається, що причиною катастрофи стала помилка пілота, який просто не помітив лінії електропередач.

Зазначимо, що у росії самоліквідуються не лише цивільні, а й військові літаки. Наприклад — Іл-76, який нещодавно звалився під Рязанню. Частина екіпажу загинула дома. Момент його падіння був випадково знятий одним із очевидців аварії.