У путіна підтвердили "грізні" плани пушиліна стосовно України

Читать на русском
Автор
7612
пєсков продовжує озвучувати фантазії кремля
пєсков продовжує озвучувати фантазії кремля

Речник путіна натякнув, що той не відмовився від планів повного захоплення України

Маячню ватажка "ДНР" дениса пушиліна, який напередодні у білоруському Бресті заявив, що настав час "звільняти російські міста" Київ, Полтаву, Одесу та інші, як виявилось, сприйняли всерйоз у керівництві рф. Про це заявив речник російського диктатора володимира путіна дмитро пєсков.

Він зокрема сказав, що у кремлі "підтримують настрій на те, що потрібно загалом звільняти Україну від усіляких проявів неонацистських настроїв". "І необхідно вжити заходів, які власне й вживаються у руслі спеціальної військової операції, щоб захистити людей у "ЛНР" та "ДНР", — цитує пєскова РІА "Новості".

Речник путіна також прокоментував заяву Палати представників Конгресу США про те, що росія втратила в України вбитими та пораненими уже понад 75 000 військових. Її він коротко охарактеризував словом "фейк". Варто зазначити, що останнім часом в росії фейками називають реальні факти про її провали в Україні. Навіть прийняли репресивний закон, за яким можна сісти в тюрму на 15 років.

Як повідомляв "Телеграф", агресивною заявою стосовно України сьогодні відзначився також російський сенатор андрій клішас. Він анонсував розгляд у маріонетковому парламенті рф анексії українських територій. За його словами, це буде пріоритетною задачею держдуми під час осінньої сесії.