"Бавовна" у Курській та Білгородській областях: що відомо (фото, відео)

Читати російською
Автор

Вночі мешканці двох російських областей повідомляли про низку влучень

Зранку, 12 вересня, губернатор Курської області Роман Старовойт заявив про черговий нічний обстріл прикордонного селища Тьоткіно Глушківського району і звинуватив у цьому Збройні сили України.

Таку інформацію він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Він зазначає, що було зафіксовано 10 "прильотів" в районі Білопольської вулиці. Система звукового сповіщення спрацювала, тож постраждалих немає, але він наголошує на чисельних руйнуваннях.

"Попередньо встановлено пошкодження восьми будинків. Крім того, постраждали надвірні споруди, паркан, приватний автомобіль", — підкреслює губернатор.

Він розповів, що район знеструмлений і є пошкодження газопроводу, але ремонтна бригада розпочала роботи з відновлення електропостачання. На місце прибули представники газової служби. Також йде оцінка завданих збитків.

Крім того, Старовойт опублікував знімки руйнувань.

До того ж, жителі Білгородської області повідомляли про звуки вибухів, а деякі райони міста Білгород були певний час знеструмлені. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував відео, де, за його словами, вночі горіла нафтобаза в тому ж самому російському місті.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, увечері, 11 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Україні — декілька областей залишилися без електроенергії.